Ai nevoie de rulouri exterioare, pentru protectia geamurilor tale

Cu totii am tinut cont de multe aspecte din conceptul unei case. De la fundatie pana la acoperis, fiecare element este important; odata cu aceste optiuni, ne confruntam cu alegerea unor geamuri – forma, culoarea, grosimea: care este raspunsul? Cum am vrea sa arate casa noastra? Faptul ca ne vom trai tot restul vietii in acea casa este un prospect serios, iar tocmai de aceea trebuie sa tinem cont de toate, incercand sa echilibram frumosul cu esteticul si sa imbinam siguranta cu utilul.

Geamurile sunt un element fragil din fatada casei, fiind dispuse la tot felul de pericole. Pe langa asta, ele se murdaresc usor, ingreundandu-ne viata. Deoarece ele sunt necesare fiecarei case, este inevitabil ca aceste frustrari sa apara: curatarea lor, intretinerea, costurile de reparatie – lista poate continua. Nu este de mirare ca am cautat solutii ce ar putea rezolva aceste probleme, iar raspunsul consta in rulourile exterioare.

Fiecare geam, protejat de catre un astfel de rulou, va avea viata prelungita si va imbunatati atmosfera fiecarei camere ce beneficiaza de astfel de dotari. Daca esti in cautare de protectie pentru casa ta, gaseste oferte de rulouri exterioare Drobeta Turnu Severin de la Alexiana.

Rulourile exterioare si folosul lor

Pe langa uzul lor practic, un rulou poate infrumuseta aspectul casei si sa aduca un plus de personalitate. Desigur, rolul lor este in principal unul utilitar. Cei de la Alexiana Group au pus la dispozitie un design inovativ ce pot fi montate de catre echipele lor tehnice, pentru a se asigura ca totul va adecvat si corect executat.

Un rulou exterior poate fi folosit tot anul, este util camerelor insorite ce au nevoie de umbra si este o metoda optima de securizare a geamului. Nu numai atat, dar poate izola termic si fonic, ajutand la scaderea valorilor facturilor. In plus, efectiv pot contribui la crearea unui mediu mai linistit, avand in vedere ca izoleaza fonic.

Rulourile sunt activate electric sau manual in functie de buget, iar lamelele acestora sunt alcatuite din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica, pentru a fi rezistente pe termen lung. De asemenea, acestea sunt complet retractabile, fiind rulate in totalitate intr-o carcasa solida ce va asigura protectia rulourilor.

Pentru cei doritori, ele pot veni dotate cu plase anti-insecte; pentru o oferta, vezi mai multe pe alexiana.ro.

Alexiana Group, solutii pentru casa ta

Cei de la Alexiana Group garanteaza calitatea. Ofera servicii profesionale de montare a produselor din oferta lor, prestand cu responsabilitate si diligenta termenii limita pentru fiecare proiect. Cu peste 30 ani de vechime, aceasta companie a dobandit experienta in domeniu, incat sa devina un nume de reper pentru aceasta nisa.

Echipa sta la dispozitia clientului in cazul acesta are intrebari sau doreste o comanda personalizata.

Pe langa rulouri de exterior, oferta acestora include usi de garaj, automatizari pentru porti, sisteme din aluminiu, dar si alte solutii pentru exteriorul casei, pentru ca tu sa te bucuri de o locuinta cat mai sigura si mai estetica. Cere acum o oferta si vei simti pe pielea ta confortul securitatii!

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222