Afla stiri care prezinta realitatea asa cum este, de la Botosaneanul

Trustul de stiri Botosaneanul prezinta realitatea asa cum este, fara sa infloreasca detalii doar pentru a avea mai multi cititori. Este printre sursele de stiri preferate in randul botosanenilor pentru ca afla ceea ce ii intereseaza, prin informatii relevante si reale. Acum poate deveni un trust de incredere si pentru cei din restul tarii deoarece stirile nu fac referire doar la judetul Botosani, ci la evenimente si schimbari din toata tara.

Poti descoperi cu ajutorul acestor stiri informatii despre oameni cu adevarat empatici si drepti, dar si despre cei corupti care isi deschid toate buzunarele pentru a incasa niste bani, cu orice ocazie.

Din pacate, nu toata lumea este corecta si asta se poate vedea cu ochiul liber. Descopera cu ajutorul Botosaneanul si informatii despre oameni de rand care merita sa fie incurajati, nu doar despre cei care nu sunt multumiti cu miile de lei care le revin lunar.

Despre oameni corecti vs cei care fura constant

Printre ultimele stiri, la acest trust poti citi despre oameni ai strazii care nu au cu ce trai de pe o zi pe alta, dar care sunt corecti cand vine vorba despre bunurile altora. Recent, un om care doarme pe strada, deoarece nu are un adapost al sau, a declarat politiei si a predat suma de 20.000 lei pe care a gasit-o in zona tomberoanelor din comuna in care sta.

Este un gest de admirat care trebuie aplaudat, avand in vedere ca nu dispune de bunuri materiale si totusi a predat ceea ce nu ii apartinea. O astfel de stire nu este publicata peste tot pentru ca nu aduce atat de multi cititori ca si un scandal din showbiz, din pacate.

Pe partea cealalta a taberei se afla oamenii politici carora nu le mai ajung sumele pe care le incaseaza lunar. Chiar daca au tot ce le trebuie cauta orice portita de a incasa si alte fonduri sau de a primi mita.

Aceasta este realitatea trista din Romania in care traim si in care nu se vor schimba multe lucruri daca la putere raman aceiasi oameni care se gandesc doar la binele propriu. Ofertele pentru reconditionarea soselelor au tot fost, dar fondurile alocate pentru acestea nu au fost distribuite acolo unde trebuia si nici nu se va intampla asta foarte devreme.

Afla stiri care te privesc si care te intereseaza cu ajutorul trustului botosaneanul.ro care poate deschide ochii spre crunta realitate si care aduce in lumina presei si oamenii care merita cu adevarat.

Contact:

redactie@martorincomod.ro.