A fi sau a nu fi fitos

Dojo ma intreaba (de o saptamana … ups 😀 ) daca sunt fitoasa. De parca nu ma stie… “fitoasa” e numele meu mic 😀 kidding!

Eu zic ca nu.. asta pentru ca cunosc oameni cu fite si prefer sa stau departe de ei/ele.. (una din ele e chiar Dojo, de aia nu vin in Roamnia, prefer sa stau la mii de km departare.. hihi.. again kidding! )

Prima chestie ce-mi trece prin minte e ca nu mananc carne. Mie mi se pare la fel de normal ca si .. faptul ca unii mai tin post, doar ca al meu e mai prelungit. Multi o considera o chestie anormala sau o fita, dar chiar nu ma afecteaza cu nimic parerea altora.

Inainte sa plec in Italia multi mi-au spus ca ma voi intoarce cu fite..
E adevarat ca salarul este ceva de genul “n-am avut la mine atatia bani in viata mea” dar chiar nu-l cheltui pe prostii. Am o singura pereche de blugi de la United colors of Beneton si asta din cauza ca… erau reduceri mari si am prins perechea la 10 euro. Si cat de ‘blugi de firma’ sunt ei, tot i-am taiat fara mila la baza ca mi-erau prea lungi.

Papucii ce-i port in fiecare zi sunt din nou un no name. Am intrat in magazinul de papuci de la gara si din Adidas, Reebok, Nike (cu 50 – 70 – 100 si… de euro perechea) am ales o pereche de papuci no name cu 15 euro. Pentru ca mi-au placut cum arata si sunt comozi.

E adevarat ca de cate ori ma plimb cu jumatatea pe strada si auzim romani, preferam sa vorbim engleza sau italiana, nu din cauza ca avem fite, ci din cauza ca majoritatea te opresc pe strada vad ca esti roman, incep sa planga si iti cer bani..

So… q.e.d. (nu mai stiu de la ce vine dar… ceea ce trebuia demonstrat pe romaneste 🙂 )

Lala… ce zici de o leapsa cu fite?

Leave a Reply